Daniel Băluţă a anunţat, joi, că s-a retras din fruntea filialei PSD Sector 4 şi va candida pentru funcţiile de prim-vicepreşedinte şi vicepreşedinte PSD pe regiunea Bucureşti-Ilfov, la nivel naţional. Andrei Trocan, actual city-manager al Sectorului 4, va fi noul preşedinte al organizaţiei PSD Sector 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au trecut ceva mai bine de 8 ani de când Sectorul 4 a ales drumul normalităţii. 8 ani în care comunitatea noastră s-a dezvoltat semnificativ, atât în plan politic, cât şi administrativ. 8 ani în care zona de sud a Bucureştiului, cândva marginalizată, a cunoscut schimbarea în bine, o evoluţie constantă, o creştere economică în care puţini au avut încredere. De acum, ne pregătim, tot împreună, să ducem lucrurile la un alt nivel, în care să ne setăm obiective mult mai îndrăzneţe şi să căutăm noi orizonturi. Pentru acest lucru, ca o recunoaştere a valorii echipei noastre, dar mai ales pentru o mai bună reprezentare a comunităţii Sectorului 4 la nivel naţional, doresc să îmi sprijin colegii de la nivelul conducerii centrale a Partidului Social Democrat, în echipa preşedintelui Marcel Ciolacu”, a scris primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, pe Facebook.

El a precizat că în acest timp, continuă proiectele pentru dezvoltarea Sectorului 4, proiecte care, în ultimii ani, au fost concepute şi implementate de către o echipă de tineri deştepţi, bine pregătiţi profesional şi deschişi la minte, dinamici, inovatori, experţi în administraţie publică, în atragerea de fonduri europene şi, nu în ultimul rând, orientaţi doar către rezultate care cresc nivelul calităţii vieţii în comunitatea noastră.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Le sunt recunoscător pentru că au acceptat să fie alături de mine pe parcusul celor două mandate de primar deja încheiate şi, privind retrospectiv, pot afirma cu mândrie că alături de ei, am reuşit să atingem performanţe care cu greu vor putea fi egalate de alte unităţi administrative. Aceşti tineri, prin dedicarea şi munca lor asiduă, au făcut ca Sectorul 4 să fie campionul absolut al accesării şi gestionării fondurilor europene nerambursabile. Şi-au pus pregătirea, experienţa şi energia acestei noii generaţii în slujba comunităţii noastre şi aşa, fără să fim acuzaţi de lipsă de modestie, am reuşit să transformăm Sectorul 4 din aşa numitul „cartier-dormitor” al Capitalei în Capitala Bucureştiului”, a completat el.

Daniel Băluţă anunţă că în următorii patru ani, Andrei Trocan – fost viceprimar şi actual city-manager al Sectorului 4, va fi noul preşedinte al PSD Sector 4, funcţie din care el s-a retras.

”Tot astăzi, am primit votul de susţinere al Organizaţiei PSD Sector 4 pentru funcţia de prim-vicepreşedinte PSD şi pentru funcţia de vicepreşedinte PSD, regiunea Bucureşti-Ilfov”, a mai anunţat Băluţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.