Preşedintele în funcţie al Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, afirmă, sâmbătă, la sosirea la congresul partidului, că pentru prima dată „simulările” făcute de sociologi în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale din acest an arată că partidul de stânga are o şansă mai mare decât la alte alegeri pentru funcţia supremă în stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Noi am pierdut 20 de ani, am învăţat...cred că am făcut toate greşelile posibile în campaniile prezidenţiale. (...) Pentru prima dată, simulările de turul doi, oricum am face, arată că stânga are un procent mult mai mare. Nu mă iau după sondaje, sigur că sondajele sunt fotografii de moment, dar este pentru prima dată când vedem o mişcare spre stânga. Pe de altă parte, este pentru prima dată când între stânga şi dreapta nu a existat o opoziţie continuă şi o polarizare foarte puternică pentru că noi am acceptat să intrăm la guvernare într-un moment greu pentru dreapta românească, am depăşit criza cum s-a putut sigur, cu înţelepciunea pe care Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au reuşit să o aducă în grupul nostru de conducere”, a afirmat sociologul  Vasile Dîncu, sâmbătă dimineaţă, înaintea Congresului PSD. 
Dîncu mai spune că „nu există în acest moment o polarizare foarte puternică între stânga şi dreapta”.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Acesta a mai afirmat, răspunzând unor întrebări, că recalcularea pensiilor  „nu este niciun eşec, este un risc asumat”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.