Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că el nu va mai face niciodată o coaliţie cu PSD. ”Atunci când nu mai ţii cont de nimic altceva decât de politicianism şi de îndeplinirea unui obiectiv electoral, pentru mine, PSD, într-o relaţie de colaborare viitoare, nu mai există”, susţine Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu personal nu voi mai face niciodată o coaliţie cu PSD, pentru că am intrat în politică cu sufletul deschis că putem să facem lucruri şi am acordat credit, inclusiv PSD, trecând peste toate cele despre care ne aducem aminte ce s-a întâmplat şi ce au făcut de-a lungul timpului. Şi am pus umărul să facem ce aveam de făcut pentru ţară pentru că erau momente şi încă sunt momente deosebit de dificile”, a afirmat Nicolae Ciucă, într-un mesaj video publicat, sâmbătă seară, pe Facebook.

El a subliniat că, pentru el, PSD ”nu mai există”, în perspectiva unei colaborări viitoare.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Dar atunci când nu mai ţii cont de nimic altceva decât de politicianism şi de îndeplinirea unui obiectiv electoral, pentru mine, PSD, într-o relaţie de colaborare viitoare, nu mai există”, a arătat liderul PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.