Liderul PNL Nicolae Ciucă afirmă, într-un mesaj gtransmis la începutul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, că liberalii sunt singurii capabili să lupte cu ”binomul PSD-AUR” pentru o Românie europeană. ”Este esenţial să nu lăsăm România pe mâna lui Marcel Ciolacu şi George Simion”, subliniază Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Astăzi, la început de campanie electorală, este momentul să spunem clar şi hotărât că vom câştiga aceste alegeri! Suntem puternici, suntem o echipă sudată şi, cel mai important, am demonstrat că suntem în slujba oamenilor. PNL are cea mai puternică structură de aleşi locali şi cele mai eficiente administraţii. Suntem singurii capabili să luptăm cu binomul PSD-AUR pentru o Românie europeană. Este esenţial să nu lăsăm România pe mâna lui Marcel Ciolacu şi George Simion. E important să nu facem pe placul Rusiei, ci să facem tot ce putem pentru familie, comunitate şi ţară”, afirmă Ciucă într-o postare pe Facebook.
În opinia sa, a lăsa PSD şi AUR la putere ”ar fi un dezastru”.
”Îi vom înfrunta cu trei adevăruri clare: doresc să ia toată puterea, sunt bântuiţi de corupţie şi au revenit la politica aroganţei. Ei vor să ne distrugă viitorul, dar împreună noi îi vom opri. Vă propun tuturor să luptăm, cu onoare şi credinţă, pentru o Românie sigură şi prosperă”, conchide Ciucă.
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale a început vineri, la ora 0.00 şi se va încheia la 23 noiembrie, la ora 7.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.