Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, în legătură cu realizarea unei coaliţii a forţelor de dreapta, că atunci când acestea se vor maturiza suficient vor putea să stea la masă şi să discute ”politici şi valori”. Liderul liberal a adăugat că îşi doreşte să existe o construcţie politică de dreapta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Nicolae Ciucă a fost întrebat, miercuri, la Digi 24, când se va întâmpla această coaliţie de dreapta. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”În momentul în care, aşa cum am spus duminică la Consiliul Naţional, celelalte forţe politice de dreapta se vor maturiza suficient şi vor înţelege că aici nu e vorba de un joc, ci este vorba de o abordare cât se poate de serioasă pentru ceea înseamnă aşteptările şi încrederea pe care electoratul le au în forţele politice de dreapta, când se vor maturiza suficient, putem să stăm aşezaţi la masă şi să discutăm politici şi valori îndreptate către electoratul de dreapta, către poporul român, că nu vorbesc doar de electoratul de dreapta”, a afirmat Nicolae Ciucă.
 
El a precizat că îşi doreşte să se realizeze o construcţie politică de dreapta. 
 
”Pentru că, dacă vă uitaţi la deciziile noastre, la măsurile pe care le-am luat, toate au fost îndreptate către tot ceea ce a însemnat progres şi dezvoltare în România. Am vorbit despre prosperitate şi libertate. Asta aşteaptă românii de la noi, din 89 încoace. Eu am văzut în tot acest demers şi în continuare susţin acest demers şi în momentul de faţă îmi doresc să avem o construcţie politică de dreapta”, a declarat preşedintele PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.