Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că se află, în aceste zile, printre oamenii din localităţile afectate de inundaţii, în estul ţării, cărora le-a promis că ”nu vor fi lăsaţi singuri în faţa acestei nenorociri”. ”Vom rămâne alături de ei până când aceste comunităţi vor reveni la viaţa de dinainte şi până când oamenii se vor simţi din nou în siguranţă”, subliniază el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Cuvintele nu pot descrie durerea celor care şi-au pierdut, în inundaţiile devastatoare, persoane dragi, bunurile şi tot ce au clădit de-a lungul vieţii. Transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi sunt alături de toţi cei care trec prin aceste clipe grele. Sunt printre oameni zilele acestea - atât în tabăra de sinistraţi de la Slobozia Conachi, dar şi în localitatea Bereşti, Galaţi, pentru a vedea la faţa locului care este situaţia şi ce măsuri pot fi luate. Le-am ascultat oamenilor durerea şi le-am promis că nu vor fi lăsaţi singuri în faţa acestei nenorociri”, a arătat Nicolae Ciucă, luni, într-o postare pe Facebook.

El a amintit că miniştri ai PNL au venit sau vor merge în zonele afectate.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Atât ministrul de Interne, cât şi ministrul Mediului au fost în aceste zile în localităţile grav afectate de inundaţii şi au coordonat răspunsul autorităţilor. Iar astăzi vor fi în judeţul Galaţi şi ministra Educaţiei şi ministrul Energiei. Nu îi vom lăsa singuri. Vom rămâne alături de ei până când aceste comunităţi vor reveni la viaţa de dinainte şi până când oamenii se vor simţi din nou în siguranţă”, a susţinut Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.