Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, referindu-se la faptul că a stat în mulţime la slujba de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi şi nu a urcat la tribună, că de regulă când merge la slujbă stă unde se simte cel mai bine, precizând că nici anul trecut nu a stat la tribuna oficială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
“Nici anul trecut când am venit la Iaşi nu am stat la tribuna oficială. Am considerat că de fiecare dată, dacă venim şi participăm la astfel de evenimente, este bine să stăm acolo unde ne simţim şi ni se cade să fie cel mai bine. De regulă, când merg la slujbă să ştiţi că stau unde mă simt cel mai bine“, a declarat, luni, Nicolae Ciucă.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Întrebat de ce unii lideri politici vin la manifestările de la Iaşi de Sfânta Parascheva doar în anii electorali, Ciucă a răspuns: “Eu am venit în fiecare an. Întrebaţi-i pe cei care au venit odată la patru ani“.
 
Totodată, liderul PNL a precizat că nu s-a intersectat la Iaşi cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, explicând că nu a avut timp. El a spus că au existat şi agende diferite.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.