Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă afirmă, în mesajul transmis de Ziua Naţională a Supravieţuitorilor de cancer, că autorităţile au datoria de a creşte speranţa de viaţă a pacienţilor oncologici şi de a-i ajuta să ducă o viaţă cât mai aproape de cea de dinainte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Marcăm pentru al treilea an la rând Ziua Naţională a Supravieţuitorilor de Cancer, prin care apreciem curajul celor care nu se dau bătuţi în faţa acestei boli. Avem datoria de a creşte speranţa de viaţă a pacienţilor oncologici şi de a-i ajuta să ducă o viaţă cât mai aproape de cea de dinainte. Mulţumesc cadrelor medicale care sunt în prima linie a bătăliei împotriva acestei boli cumplite”, scrie Ciucă pe Facebook.
El adresează mulţumiri speciale colegei sale de partid, senatoarea Nicoleta Pauliuc, care susţine de ani de zile cauza pacienţilor şi a supravieţuitorilor cancerului.
”Ştiu cât de mult s-a luptat pentru ca astăzi să avem - pe lângă Ziua Naţională a Supravieţuitorilor şi Planul Naţional Anti-cancer - legea dreptului la uitare, legea privind sprijinul psihologic pentru bolnavi şi aparţinători, dar şi legea privind medicina personalizată”, explică liderul PNL.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.