Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului, explică prezenţa sa la Washington, la Summit-ul NATO, Ciucă susţinând că a făcut parte din delegaţia României la solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis. Liderul PNL neagă că Iohannis l-ar fi prezentat drept succesor al său la funcţia de preşedinte al României, explicând că la evenimente precum Summit-ul NATO nu se discută alte teme decât cele cuprinse pe agendă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am fost în America pentru că am participat la Adunarea Parlamentară NATO, este o activitate care precede Summit-ul propriu-zis. (...) Am avut posibilitatea ca la această Adunare Parlamentară să susţin în continuare tot ceea ce ţine de interesele geo-strategice României. Am pledat, de asemenea, pentru ceea ce înseamnă continuarea politicii şi abordării strategice faţă de Republica Moldova, iar ulterior pentru că în continuare urma să aibă loc Summit-ul NATO, am primit solicitarea de la domnul preşedinte să fac parte din echipa care a participat la Summit-ul NATO. Practic, era o chestiune de continuitate, din 2015 până anul acesta, anul trecut a fost singurul an în care nu am participat la un Summit NATO”, a afirmat Nicolae Cucă, marţi seară, la Digi 24.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Ciucă a adăugat că a participat la toate evenimentele făcând parte din delegaţia oficială trimisă de România la Washington.
 
El a respins afirmaţiile conform cărora Klaus Iohannis l-ar fi prezentat, la Washington, drept succesor al său la funcţia de preşedinte al României.
 
”Nici nu s-a pus problema. Acolo nu se discută alte teme decât cele care fac obiectul analizelor din agenda summit-ului. Deci nu am ce să răspund. Este absolut nereal să discutăm că domnul preşedinte ar fi prezentat într-o astfel de manieră prezenţa mea acolo. Nu se cade, nu se fac chestiile astea acolo”, a argumentat Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.