Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale din acest an, Nicolae Ciucă, afirmă că principalul său contracandidat este Marcel Ciolacu. Nicolae Ciucă a vorbit, într-un interviu televizat, şi despre atuurile pe care le are în faţa contracandidaţilor, el indicând în acest sens cariera, faptul că este un politician „atipic”, dar şi experienţa în domeniul apărării naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„În momentul de faţă, principalul contracandidat este Marcel Ciolacu, pentru că este liderul PSD, partid cu bază consistentă în electoratul din România”, afirmă Nicolae Ciucă la Antena 3.

El spune că ceilalţi „sunt contracandidaţi”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Îi tratăm cu respectul cuvenit pentru un contracandidat, dar cel care cu adevărat reprezintă o provocare pentru turul al doilea este Marcel Ciolacu”, adaugă candidatul PNL.

El a făcut referire şi la sondajele de opinie, afirmân că „a luat în serios observaţia” celor care susţin că PNL nu stă bine în sondajele de opinie.

Ciucă spune că au mai existat decalaje între candidat şi partid, iar pe măsură ce se derulează campania, acest decalaj nu mai există.

Nicolae Ciucă a vorbit şi despre motivele pentru care el ar trebui votat şi nu contracandidaţii săi. Prin comparaţie cu Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă a făcut referire la experienţa sa profesională.

Întrebat dacă consideră că are o carieră, o pregătire şi competenţe mai importante decât Ciolacu, el a răspuns: „Aşa este”.

Preşedintele PNL spune despre sine că e un politican „atipic”, în timp ce Geoană „vine din istoria politicii post-decembriste”.

„Legat de doamna Lasconi, o cunosc de cu ceva timp în urmă, am avut şi întâlniri faţă în faţă, am discutat şi la telefon. Dacă privim în backgroundul profesional al domniei sale, când vine vorba de ceea ce înseamnă conducerea unei ţări şi când vine vorba de prerogativele preşedintele una dintre aceste prerogative este cea de preşedinte al CSAT.  Acolo sunt probleme şi decizii care presupun o anumită pregătire profesională şi un anumit curaj de a lua decizii. Ca atare, diferenţa rezidă tocmai din această parte pe care consider că doamna Lasconi nu o are”, a explicat Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.