Premierul Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, că vrea să menţină puterea de cumpărare a românilor şi să susţină avansul produselor româneşti pe piaţă, adăugând că acesta consideră că este singurul “tandem” care contează atât în acest an, cât şi în viitor, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public privind un tandem Mircea Geoană – candidat la Cotroceni şi Marcel Ciolacu – premier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul afirmă într-o postare că ”inflaţia a scăzut în luna mai la aproape 5%, adică atât cât prognoza BNR că va ajunge abia la finalul acestui an”. 
 
”Măsurile luate de PSD la guvernare, de plafonare a preţurilor la energie şi gaze, respectiv a adaosurilor comerciale la alimente de bază, au fost cele mai eficiente soluţii în sprijinul românilor. Am reuşit să reducem inflaţia de la vârful de aproape 17% din noiembrie 2022 cu aproape 12 puncte procentuale - cea mai accentuată scădere din întreaga Uniune Europeană!”, spune şeful Executivului. 
 
”Nu vom ezita să luăm în continuare decizii care să protejeze nivelul de trai al populaţiei. Vrem să menţinem puterea de cumpărare a românilor şi să susţinem avansul produselor româneşti pe piaţă: acesta cred că este singurul “tandem” care contează atât în acest an, cât şi în viitor”, mai transmite preşedintele PSD. 
 
G4 Media a relatat, miercuri, citând surse politice, că Marcel Ciolacu le-a transmis marţi liderilor liberali în şedinţa de coaliţie că dacă PNL nu e de acord să îl susţină pe el drept candidat comun la alegerile prezidenţiale, PSD ar urma să meargă cu tandemul Mircea Geoană – candidat la Cotroceni şi Marcel Ciolacu – premier. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.