Marcel Ciolacu anunţă că la Congresul PSD din 24 august va candida pentru un nou mandat de preşedinte al partidului. El adaugă că tot atunci va fi stabilit şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte al României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Eu personal, în acest moment, am hotărât, în cadrul Consiliului Politic Naţional, să avem congres în data de 24 august. Cu adevărat, voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, într-o conferinţă de presă. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
El a anunţat că va solicita o singură regulă ”de bun simţ”, şi anume ca organizaţia în care este înscrisă trebuie să acorde susţinerea respectivei persoane pentru candidatură.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.