Premierul Marcel Ciolacu afirmă, întrebat fiind dacă există şi forţe din afara României care să se implice în alegerile interne, că există un război hibrid al Rusiei, dar precizează că acesta se simte mai puternic în Republica Moldova. ”Cea cu serviciile, chiar vă spun cu toată sinceritatea, eu nu am simţit o influenţă”, adaugă candidatul PSD pentru funcţia de şef al statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Un război hibrid din partea Rusiei este. Dar este mai pregnant în Republica Moldova, sunt mai interesaţi, în primul rând în Republica Moldova, plus că în  Republica Moldova, după atâţia zeci de ani de ocupaţie, se vorbeşte limba rusă, există mass media în limba rusă, nu numai în limba română şi au penetrat mai mult. Republica Moldova este sub un război hibrid în acest moment, dar există şi în discuţiile cu Brexitul Mari Britanii unde a fost o implicate, independenţa Scoţiei, ce s-a întâmplat în Spania, există, la nivel global”, a afirmat Marcel Ciolacu într-un interviu pentru Antena 3.

Întrebat dacă, în opinia sa, sunt şi alte forţe decât cele ale Federaţiei Ruse care să se implice în alegeri, Ciolacu a răspuns: ”Nu am simţit” .

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Iar cea cu serviciile, chiar vă spun cu toată sinceritatea eu nu am simţit o influenţă. Aaa, doresc unii să lase impresia că sunt mai influenţi...”, a adăugat liderul PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.