Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi, despre Ordonanţa de urgenţă prin care 10% din valoarea creditelor bugetare şi de angajament se duc la Fondul de rezervă, că nu a rămas Guvernul fără bani, ci îi direcţionează ca să menţină acest ritm de investiţii, el arătând că este mecanismul pe care l-au folosit şi anul trecut şi care a fost declarat constituţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat la Braşov despre ordonanţa de urgenţă prin care 10% din valoarea creditelor bugetare şi de angajament se duc la fondul de rezervă al Guvernului.

Ciolacu a precizat că este mecanismul pe care l-au folosit şi anul trecut şi care a fost declarat constituţional. Întrebat dacă a rămas Guvernul fără bani, premierul a răspuns:”Nu a rămas Guvernul fără bani, îi direcţionăm ca să menţinem acest ritm de investiţii”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Dimpotrivă, faţă de anul trecut, avem încasări mai mari cu 25 de miliarde. Faţă de tot restul istoriei României, pentru prima oară în patru luni s-au investit 41 de miliarde, în patru luni de zile. Şi ca să menţinem acest ritm, s-a creat acest mecanism, din punctul meu de vedere foarte corect”, a mai afirmat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.