Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, că, de obicei, în finala prezidenţială intră puterea şi opoziţia şi, deşi iese la televizor şi spune că nu mai vrea să audă de PSD, liderul PNL, Nicolae Ciucă, face parte din putere, fiind la guvernare. Ciolacu a precizat că nu îşi doreşte ca în turul doi să intre preşedintele AUR, George Simion, deoarece, într-un fel, acesta ar deveni liderul opoziţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la Digi FM, că problema lui Nicolae Ciucă este că nu pot fi doi candidaţi de la putere în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

”Marea problemă nu este a mea, a domnului Ciucă, dar sunt ferm convins că a realizat-o, e faptul că nu pot fi doi candidaţi de la putere în turul doi. Este aproape ilogic să crezi că vor fi doi candidaţi de la putere în turul doi. Noi suntem împreună la putere. Iese dânsul la televizor, nu mai vreau să aud de PSD. Avem un guvern împreună. Dumneavoastră credeţi aşa ceva, că eu nu cred”, a transmis Marcel Ciolacu.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

El a precizat că nu îşi doreşte ca George Simion să intre în turul doi deoarece ar deveni liderul opoziţiei.

”În turul doi de obicei intră puterea şi opoziţia. Normal că sunt exponentul puterii dacă sunt primul-ministru al României. Nu pot să spun şi eu, domnule Ciucă, eu sunt în opoziţie faţă de membrii Guvernului de la PNL. E o utopie. Nu vreau să intru cu George Simion pentru că cel care intră în turul doi, într-un fel devine liderul opoziţiei. Şi eu nu îmi doresc pentru România ca George Simion să devină liderul opoziţiei. Dacă vreţi democratul Marcel Ciolacu, nu candidatul Marcel Ciolacu. Mi-aş dori să intru cu domnul Ciucă. Dacă reuşeşte...Reprezintă totuşi un partid mare, care se poate mobiliza şi poate să îşi trimită candidatul în turul doi. Cum a PSD-ul a făcut-o cu doamna Dăncilă, nefiind un candidat formidabil. Liderul opoziţiei din România în acest moment este Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei. Ăsta este adevărul”, a declarat Marcel Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.