Premierul Marcel Ciolacu le-a transmis luni pensionarilor că toţi cei care, în urma recalculării, au decizii cu pensii majorate, să aibă certitudinea că această decizie nu mai poate fi anulată. De asemenea, a precizat că aceia care dovedesc că li s-a aplicat eronat recalcularea vor primi un răspuns prioritar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Toţi cei care, în urma recalculării au decizii cu pensii majorate, să aibă certitudinea că această decizie nu mai poate fi anulată! Şi ii asigur că nimeni nu se poate atinge de banii lor! De asemenea, toţi cei care dovedesc că li s-a aplicat eronat recalcularea pensiei vor primi un răspuns prioritar, cu detalii clare privind rezolvarea situaţiei”, a transmis Ciolacu.

El a refirmat că, în cazul pensionarilor nevăzători şi cu dizabilităţi,Guvernul pregăteşte rapid un mecanism de compensare pentru a le asigura o pensie decentă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Reparăm toate aceste nedreptăţi şi demonstrăm că preţuim munca celor care au ridicat această ţară! Doar aşa putem construi în viitor o Românie corectă!”, a conchis şeful Executivului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.