Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că se bucură că Autoritatea de Supraveghere Financiară propune oficial prelungirea plafonării tarifelor RCA până la 30 septembrie 2024, el arătând că este o măsură necesară pentru a împiedica apariţia unor dezechilibre în piaţă. În şedinţă intră şi o ordonanţă de urgenţă pentru modernizarea pieţei de capital din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Mă bucur că Autoritatea de Supraveghere Financiară propune oficial prelungirea plafonării tarifelor RCA până la 30 septembrie 2024. Este o măsură necesară pentru a împiedica apariţia unor dezechilibre în piaţă”, a spus premierul.

Şeful Executivului a precizat că tot ASF propune în şedinţa de vineri o ordonanţă de urgenţă pentru modernizarea pieţei de capital din România.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Este un act agreat de conducerea ASF cu întreaga industrie şi o mare noutate este că IMM-urile vor avea, în premieră, posibilitatea de a se finanţa prin intermediul pieţei de capital”, a subliniat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.