Premierul Marcel Ciolacu a postat, sâmbătă, un videoclip în care apare la un restaurant fast-food aparţinând unei firme româneşti, afirmând că a răspuns astfel unei provocări lansate online de patronul acestuia. Purtând un tricou pe care scria ”Onoare. Respect. Predictibilitate”, Ciolacu a gustat cartofi prăjiţi cu ketchup şi cheeseburger, despre care a spus că sunt ”mai gustoase”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a afirmat, în videoclipul postat sâmbătă, că a răspuns unei provocări lansate pe o reţea de socializare de Lucian Florea şi a mers într-o unitate a lanţului fast-food.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Premierul a purtat un tricou pe care erau imprimate cuvintele ”Onoare. Respect. Predictibilitate”.

El a comandat dublu cheeseburger, a cerut ketchup şi a plătit cu telefonul. Ulterior, el a întrebat dacă se poate face comandă şi pentru acasă.

După ce a gustat din cheeseburger şi cartofi prăjiţi cu ketchup, Ciolacu a afirmat că preparatele sunt ”mai gustoase” şi a ”avertizat” un lanţ de fast-food-uri privind concurenţa pe care această firmă românească o reprezintă. El i-a urat succes antreprenorului căruia îi aparţine fast-food-ul.

Lanţul de fast-food-uri Fryday a fost lansat de Lucian Florea, un antreprenor sucevean.

Recent, preşedintele PNL şi candidatul partidului pentru Preşedinţia României, Nicolae Ciucă, întrebat fiind ce calităţi are Marcel Ciolacu şi el nu, a răspuns râzând, ironic: ”onoare, respect şi predictibilitate”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.