Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că Iranul nu ar trebui să deţină arme nucleare. ”Nu se poate să riscăm aşa ceva, nimeni din lume!”, consideră primul ministru. El subliniază ”importanţa strategică” a României, arătând că în jocul global din aceste vremuri România este ”jucător”, nu mai este ”spectator”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Iranul nu are voie să aibă armă atomică. Despre asta este vorba, nu se poate să riscăm aşa ceva, nimeni din lume! Fiecare greşim greşeşte, poate, şi premierul Netanyahu, dar e un joc global în care, de această dată. România nu e spectator, România este jucător şi este în vâltoare. Sunt foarte mulţumit că am devenit predictibili, am ajuns să ne ţinem de cuvânt, nu mai minţim, nu mai amânăm, nu mai... Cred că, de fapt, asta e marea provocare: decizia să se ia foarte repede. Şi decizia, ca să o iei foarte repede, indiferent dacă câştigi, trebuie să laşi de la tine, ca toată lumea să fie la masă fiindcă altfel nu vei avea o decizie rapidă. Te vei crampona şi vei pierde oportunităţi”, a declarat Marcel Ciolacu, într-un interviu acordat postului de televiziune Antena 3.

Premierul subliniază ”importanţa strategică” a României, arătând că orice lider al lumii discută cu harta în faţă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Toţi liderii au hartă în birou, imediat se duc la hartă. Netanyahu, ultima oară, numai cu harta în faţă, toate discuţii, am avut un tete-a-tete de vreo oră, toate discuţiile cu harta în faţă. Iubeşte România, îi iubeşte pe români”, a spus premierul român despre omologul său israelian.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.