Organizaţia de Dâmboviţa a PSD a propus ca Victor Ponta, fost premier al României din partea PSD, să se regăsească pe listele sale pentru Parlamentul României, a afirmat, marţi seară, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. El a subliniat că Ponta nu a fost un premier slab.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”E o propunere venită de la organizaţia de la Dâmboviţa şi vom vedea ce decizie vom lua în Biroul Permanent al partidului”, a declarat Marcel Ciolacu, la Digi 24, marţi seară, întrebat dacă Victor Ponta va candida la parlament pe listele PSD.

Marcel Ciolacu a mai spus că Victor Ponta nu a fost un premier slab şi că doar a pierdut nişt alegeri din cauza aroganţei şi a imaturităţii sale politice de la acea vreme.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Victor Ponta nu a fost un premier slab, Victor Ponta a pierdut nişte alegeri. Din punctul meu de vedere din cauza imaturităţii politice pe care o avea în acel moment şi a felului său de a fi, mai arogant decât acceptă românii. Victor Ponta nu a fost un premier prost”, a declarat Marcel Ciolacu.

Fostul lider PSD Victor Ponta afirma, la începutul lunii septembrie, la Prima TV, că nu va candida la alegerile parlamentare din decembrie, însă nu exclude total implicarea într-un proiect politic.

”Sunt un om liber şi îmi place libertatea mea. O să renunţ la libertatea mea atunci când o să cred într-un proiect”, a spus Ponta, la Prima TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.