Preşedintele reales al PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că va candida pentru funcţia de preşedinte din postura de premier, el explicând că legea nu îi permite delegarea atribuţiilor de prim-ministru pentru a participa la campania electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Premierul Marcel Ciolacu, a cărui candidatură pentru preşedinţia României a fost validată, sâmbătă, în congresul PSD, a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la finalul congresului, dacă îşi va delega atribuţiile de prim-ministru pentru a candida.
„Nu am voie să-mi deleg atribuţiile, conform Constituţiei, decât dacă nu îmi pot îndeplini. Deci haideţi să vedem legislaţia!”, a răspuns Marcel Ciolacu.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Delegaţii la congresul PSD au votat, sâmbătă după amiază moţiunea prezentată de Marcel Ciolacu, ”Aici, pentru Români!” şi echipa propusă de acesta pentru conducerea partidului, dar şi candidatura acestuia. În cazul moţiunii, 6 delegaţi au votat împotrivă şi 5 s-au abţinut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.