Candidatul PSD la preşedinţia României, Marcel Ciolacu, a explicat gafa pe care a făcut-o, atunci când a folosit numele fotbalistului Rui Costa în momentul în care s-a referit la fostul premier al Portugaliei Antonio Costa. „Sunt om, nu-mi cereţi să fiu altfel. Sunt viu, dacă vreţi să puteţi atinge, mă puteţi ciupi! Dacă mă ciupiţi mai tare, să ştiţi că şi ţip”, a sus Cilacu, folosindu-se de ocazie pentru a-l ironiza pe Mircea Geană care a spus recent că se roagă pentru sănătatea regelui Mihai, decedat în 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat cum va reprezenta România, în plan extern, dacă va fi ales şef al statului, având în vedere gafa pe care a făcut-o, când a folosit numele fotbalistului Rui Costa în locul numelui fostului prim-ministru al Portugaliei, Antonio Costa.
„Aţi văzut că imediat m-am corectat şi am zis Antonio. Sunt om, nu-mi cereţi să fiu altfel. Sunt viu, dacă vreţi să puteţi atinge, mă puteţi ciupi! Dacă mă ciupiţi mai tare, să ştiţi că şi ţip”, a răspuns Ciolacu.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Liderul PSD s-a folosit de ocazie pentru a-l ironiza pe contracandidatul său Mircea Geoană, care într-un interviu televizat a vorbit despre defunctul Rege Mihai spunând că îi doreşte acestuia „să-i dea Dumnezeu sănătate”
„Se ştie că îmi place să mă uit la meciuri, adică, ce gafă aşa, monumentală? Bine că nu am spus sănătate multă!”, a adăugat Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.