Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că este o vocaţie să fii primar şi a punctat că sunt diferenţe mari între sectoare. „Eu nu pot la alegerile din 2024, la oraşele importante din România, mai ales la Capitală, să revenim la discuţii despre apa caldă, căldură şi despre curăţenie. Trebuie să vorbim despre cum se dezvoltă Capitala, care e coordonarea, care e partea Guvernului că şi Guvernul are un interes imens în dezvoltarea Capitalei”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„E o vocaţie să fii primar. Sunt diferenţe imense între sectoare. În campania aceasta am rămas interzis ca pe sistemul de grădiniţe, şcoli, la mica publicitate, să existe anunţuri că devii flotant într-un anumit sector ca să-ţi poţi înscrie copilul la grădiniţă sau la şcoală. E incredibil. La fel şi dezvoltarea României, care a fost făcută neţinând cont de regiunile de dezvoltare să meargă împreună. Dacă priorităţile din fondurile europene ai mers pe o anumită zonă a ţării atunci trebuia să echilibrezi din fondurile de buget. E mai stufos sistemul. Franţa are guvernatori, care au buget astfel încât să echilibreze dezvoltarea uniform. Sistemul german, nu toţi copiii au vacanţă în aceeaşi perioadă, astfel încât HoReCa să funcţioneze o perioadă mai lungă. Aşa că nu ai aglomeraţie, nu ai scumpiri de preţuri pentru că oferta e limitată şi cererea e imensă în vacanţe. Nu suntem o ţară mică, suntem a şasea ţară din UE. Am putea gestiona foarte bine acest sistem. Trebuie să fim puţin mai deschişi. Tot timpul stagnăm”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, într-un interviu acordat postului România TV realizat la volanul maşinii sale, într-o plimbare prin Capitală.

Întrebat dacă îi place cu arată Bucureştiului, liderul PSD a răspuns: „Noi suntem într-o zi în care se poate interpreta că spunem lucruri care pot influenţa votul”.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Un singur lucru o să spun. Eu nu pot la alegerile din 2024, la oraşele importante din România, mai ales la Capitală, să revenim la discuţii despre apa caldă, căldură şi despre curăţenie. Trebuie să vorbim despre cum se dezvoltă Capitala, care e coordonarea, care e partea Guvernului că şi Guvernul are un interes imens în dezvoltarea Capitalei”, a completat el.

Chestionat dacă are vreo strângere de inimă, în contextul în care a trecut cu maşina pe lângă sediul DNA, în timpul interviului acordat la RTV, Ciolacu a precizat că „Nu. Niciodată. Nu am făcut nimic”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.