Marcel Ciolacu a afirmat că sunt importanţi prietenţii şi felul de a fi al unui om. Liderul PSD a adăugat că dimineaţa nu pleacă din casă până când nu îşi spală farfuria, ceaşca de cafea, la chiuvetă, nu la maşina de spălat vase. „Sunt lucruri normale, niciun demnitar nu trebuie să le evite. Astă mă ţine cel mai mult într-o normalitate”, a mai spus premierul care a precizat şi că, la vârsta pe care u are acum nu mai reuşeşte să cumpăre sifoane, să ducă gunoiul şi nici nu dă cu aspiratorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Contează foarte mult prietenii şi felul de a fi. Dimineaţa nu plec până nu îmi spăl farfuria, ceaşca de cafea, la mână, nu la maşină. Sunt lucruri normale, niciun demnitar nu trebuie să le evite. Asta ma ţine cel mai mult într-o normalitate. Cu aspiratorul nu dau. Două lucruri cred că nu reuşesc să le mai fac acum, când sunt la altă vârstă, să cumpăr sifoane şi să duc gunoiul. Eu eram fratele mai mic şi eu mă ocupam tot timpul. Acum evit”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, într-un interviu acordat postului România TV realizat la volanul maşinii sale, într-o plimbare prin Capitală.

Întrebat când aţi condus ultima oară fără SPP, premierul a răspuns:„Vineri. M-au sunat copiii, fiul meu şi cu soţia, că vin la Bucureşti. M-am urcat la volan şi am mers în oraş să mâncăm. M-au anunţat fix când s-au hotărât să vină să mă vadă. Am ieşit fără SPP, fără însoţitor. Duminică am fost la un post de televiziune singur”.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Totodată, chestionat ce face atunci când ştie că a greşit sau a gafat, Ciolacu a replicat: „Am şi făcut asta. Îndrepţi acel lucru, nu trebuie să rămâi prizonierul unor decizii greşite. Recunosc atunci când greşesc, categoric. Şi în faţa echipei”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.