Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat în conferinţa de presă organizată după Congresul PSD reacţiile liberalilor la discursurie liderilor social-democraţi. ”Ce? Nu s-au închis bisericile, nu s-au închis şcolile, nu s-au închis afacerile? Nu ne-am bătut joc de morţii noştri? Am spus vreo minciună?” a spus Ciolacu, adăugând că trebuie să îşi asume, dacă sunt bărbaţi politici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În discursul meu, m-am referit la economie, m-am referit la politică externă, foarte puţin, tangenţial, m-am referit la PNL, nici nu am pronunţat numele vreunui partid politic sau vreunui lider politic din România. Cred că avem percepţii diferite”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat cum comentează valul de critici din partea liderilo PNL, la mesajele transmise în timpul Congresului.

”Ce? Nu s-au închis bisericile, nu s-au închis şcolile, nu s-au închis afacerile? Nu ne-am bătut joc de morţii noştri? Am spus vreo minciună? Nu a dat faliment lumea, nu am cheltuit banii pe vaccinuri pe care nu le-am folosit, care nu ne trebuiau? Am luat eu deciziile şi colegii mei? Trebuie să ne asumăm, dacă suntem bărbaţi politici. Trebuie să ne asumăm, să dăm explicaţii românilor pentru ce am făcut”, a mai spus Ciolacu.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacţionat sâmbătă la atacurile social-democraţilor din cadrul Congresului PSD, afirmând că Marcel Ciolacu încearcă din nou să aducă PSD la conducerea României, după 20 de ani, iar PNL va face tot ce îi stă în putinţă pentru a împiedica acest lucru. El a subliniat că România nu are nevoie de lideri de gaşcă, cu mize de moment şi sete de putere, ci de un preşedinte care să întruchipeze valorile pe care românii le respectă şi le aşteaptă de la conducătorii lor.

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a spus despre criticile formulate la adresa liberalilor la Congresul PSD,unde Marcel Ciolacu va fi validat drept candidat pentru Cotroceni, că ”a început sfârşitul politic a lui Marcel Ciolacu!” şi că este ”un congres, aşa cum le place comuniştilor, cu un singur candidat”.

El consideră că aceste Congres e doar despre PSD şi că nu aduce nimic bun pentru România. Roman subliniază că AUR nu a fost vizat de critici în diiscursurile la congres, ceea ce, în opinia sa, este ”semn că blatul cu extremiştii este la vedere”. ”O grămadă de fanfaroni ai adulaţiei supreme s-au adunat să înjure pe toată lumea!”, spune Florin Roman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.