Premierul MArcrl Ciolacu afirmă, după decizia TAS, ca medalia de bronz la sol, la JO de la Paris, să revină Anei Maria Bărbosu, că s-a făcut dreptate, însă rămâne o umbră de tristeţe pentru cǎ de aceeaşi decizie nu beneficiază şi Sabrina Voinea, aşa cum era normal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”S-a făcut dreptate! Am reuşit să obţinem, în faţa instanţei sportive, medalia de bronz pe care Ana Maria Bărbosu a câştigat-o pe merit la sol! Bravo, Ana Maria, este răsplata firească a unei performanţe pentru care ai muncit atâţia ani! Mă bucur cǎ, până la urmă, adevărul a ieşit învingător, aşa cum ar trebui sǎ fie într-o competiţie care are la bază valorile olimpismului”, afirmă Ciolacu.
În opinia sa, rămâne o umbră de tristeţe pentru cǎ de aceeaşi decizie nu beneficiază şi Sabrina Voinea, aşa cum era normal.
Însă pentru mine şi cred că pentru fiecare român, Sabrina rămâne o câştigătoare! Pentru că prin toată atitudinea ei demnă şi frumoasă a demonstrat lumii întregi că românii sunt conştienţi de valoarea lor şi că ştiu să lupte pentru asta! Cred cǎ aceasta este o lecţie importantă pe care gimnastele noastre olimpice ne-o transmit – să nu renunţăm niciodată să luptăm atunci când ştim că avem dreptate!”, conchide Marcel Ciolacu.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.