Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat marţi că el nu crede că următoarea perioadă, după aceste alegeri, este o perioadă în care puterea trebuie să fie la un singur om sau la un singur partid, adăugând că există o persoană care şi-a dorit întotdeauna guvernul său şi l-a avut şi am văzut ce a ieşit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu am spus un lucru foarte clar, ce urmează, reformele care urmează, perioada de dezvoltare a României, nu trebuie să se cramponeze într-o persoană care îşi doreşte întreaga putere”, a spus Marcel Ciolacu la Craiova.

Liderul PSD a continuat: ”Eu consider că pentru perioada următoare i pentru dinamica şi provocările viitoare (..) ştiţi că există o persoană care şi-a dorit întotdeauna guvernul său. L-a avut şi am văzut ce a ieşit. Datoria noastră este să învăţăm din greşelile altora. Eu nu cred că următoarea perioadă, după aceste alegeri, este o perioadă în care puterea trebuie să fie la un singur om sau la un singur partid”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Preşedintele PSD a menţionat că el a trasat un principiu, pentru că ”aşa este bine pentru sănătatea României”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.