Premierul şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu dă de înţeles că echipa de campanie a PNL i-a recomandat lui Nicolae Ciucă să nu se mai întâlnească cu liderii PSD în cadrul coaliţiei. Ciolacu dă asigurări însă că Guvernul funcţionează, iar credibilitatea acestuia pe plan extern nu este deloc pusă sub semnul întrebării. „Funcţionează (coaliţia – n.r.) v-am zis, dar e discretă, nu secretă”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat câtă credibilitate mai are Guvernul României în plan extern, având în vedere lipsa de comunicare dintre cele două formaţiuni aflate la guvernare, pe fondul campaniei electorale. 
„Noi avem un Guvern al României funcţional. Eu îmi respect colegii, atât din PSD, cât şi din PNL. Nu am ce să le reproşez colegilor mei din Guvernul României, dânşii, toţi colegii, sunt membri ai Guvernului României. Normal că suntem în campanie electorală, normal că coaliţia politică e cu totul altceva, dar să ştiţi că comunicăm. Nu mai comunicăm pentru că, repet, în campanie sunt consultanţii. Unii consultanţi spun că nu e bine să ne întâlnim noi pentru că creăm anumită emoţie în spaţiul public. Eu nu cred în asta. Părerea mea, cu cât de pitim mai mult cu atât românii râd mai mult de noi, dar pe mine mă interesează să funcţioneze Guvernul României. Şi Guvernul României funcţionează şi e credibil. Eu în funcţia de prim ministru, am şi acum mai  multe invitaţii pe plan extern, presupun că dacă ar fi fost o problemă de credibilitate a primului ministru sau a Guvernului României, nu ar fi existat aceste invitaţii”, a afirmat Marcel Ciolacu.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Liderul PSD spune despre coaliţie că „e discretă, nu secretă”. 
 
„Funcţionează (coaliţia – n.r.) v-am zis, dar e discretă, nu secretă”, a adăugat el. 
Întrebat cum comunică liderii coaliţiei Ciolacu a răspuns: „Colegi de-ai mei au avut întâlniri cu colegi de la PNL. Nu se mai văd liderii, am înţeles, respect această decizie a consultanţilor de la PNL”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri seară că este ”într-o pauză operativă” în relaţiile  Marcel Ciolacu, liderul PSD. El a subliniat că nu a vorbit şi nu va vorbi urât despre colegul său de alianţă.

”Când se depăşeşte o limită a înţelegerilor între doi oameni, nu vorbesc despre înţelegerile politice şi chestiunea aceasta se repetă, este bine, la un moment dat, să se ia o pauză operativă. Suntem într-o pauză operativă (cu Marcel Ciolacu - n.r.)”, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri seară, la România TV.

Ciucă a afirmat că nu va vorbi niciodată urât despre Marcel Ciolacu, chiar dacă uneori se mai aruncă câte o săgeată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.