Candidatul PSD pentru funcţia supremă în stat, Marcel Ciolacu, afirmă că are prima şansă de a intra în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. ”Dar campania... şapte zile în politică e imens”, adaugă Ciolacu. În ceea ce priveşte atacurile din campania electorală, el e de părere că unii dintre candidaţi nu se pot opune echipelor de campanie, iar în aceste condiţii atacurile nu vor lipsi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Normal că îmi doresc să intru în turul doi. Vom vedea... Am prima şansă de a intra în turul doi, dar campania... şapte zile în politică e imens”, a afirmat candidatul PSD într-un interviu difuzat, luni seară de Antena 3.

El spune că accederea în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale depinde de mai mulţi factori, de la actul de guvernare, la modul în care fiecare candidat se prezintă în campania electorală.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Sunt multe care influenţează un scor, în schimb, mă uit că unii au rămas la acelaşi trecut, cu stânga şi dreapta, cu buni şi răi. Am văzut unde ne-au dus 20 de ani asta cu stânga şi dreapta, cu preşedinţi care nu a respectat Constituţia, cu preşedinţi care când erau alegeri interveneau pentru un partid sau pentru altul, care urau un partid, care înjurau un partid, nepermis, cu unii care arestau oameni, care au distrus capitalul românesc. România nu mai vrea asta”, a adăugat Ciolacu.

Întrebat dacă a discutat cu ceilalţi contracandidaţi cu privire la evitarea de atacuri în campania electorală, Ciolacu a răspuns: ”Şi dacă ar exista, credeţi că s-ar ţine cont?”.

”Trebuie să ai capacitatea de a te impune propriei echipe, lucru complicat la unii candidaţi”, spune Ciolacu.

Întrebat dacă se impune propriei echipe de campanie, el a răspuns: ”Da, categoric”, adăugând că lucrează cu echipa sa de 20 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.