Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat din partea acestei formaţiuni politice la Preşedinţia României, a declarat, într-un interviu difuzat sâmbătă, că nu are nimic de pierdut, spre deosebire de Marcel Ciolacu (PSD) şi Nicolae Ciucă (PNL).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Kelemen Hunor a fost întrebat, într-un interviu difuzat sâmbătă de Digi 24, ce are el ţi nu au Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă, contracandidaţii săi din alegerile prezidenţiale şi a răspuns: ”Eu n-am nimic de pierdut. Deci eu sunt foarte relaxat, îmi permit să vorbesc despre lucruri despre care cred că ar trebui să vorbească fiecare candidat şi nu am nimic de pierdut”.

Întrebat, de asemenea, cum apreciază prestaţia lui Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, liderul UDMR a afirmat că ”ei nu au intrat în campanie electorală”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Deocamdată, ei n-au intrat în campanie electorală, nu vreau acuma să analizez eu ce au făcut. Până acum erau în precampanie (...) Lipsesc dezbaterile, dar vom vedea dacă va exista vreo dezbatere”, a mai declarat Kelemen Hunor.

Acesta a adăugat că, de fiecare dată, candidaţii UDMR se luptă cu prejudecăţile.

”Am văzut, din 1996 când Frunda a candidat prima dată şi de atunci tot se repetă, că e ok, dar omul e maghiar sau ungur. Deci da, există prejudecăţi, există stereotipuri, dar ceea ce am văzut e o oarecare schimbare. Am văzut din 2019 când am avut multe voturi la europarlamentare, am văzut oameni care anul acesta au spus că nu pot vota o listă PSD-PNL şi că mai bine votează UDMR. Cred că în 2024 va fi o schimbare, nu cred că va fi marea schimbare, dar abordărle mele cred sunt abordări care caută răspunsuri pentru fiecare om, pentru fiecare comunitate”, a mai declarat Kelemen Hunor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.