Premierul Marcel Ciolacu va deschide lista de deputaţi a PSD în judeţul Buzău, pe locul al doilea se află actualul preşedinte al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu în timp ce fostul ministru al Culturii, preşedinte ales al Consiliului Judeţean la alegerile din iunie 2024 şi preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Buzău, Lucian Romaşcanu, se află pe primul loc al listei pentru Senat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Premierul Marcel Ciolacu va deschide şi la alegerile din acest an lista de deputaţi a PSD în judeţul Buzău, fiind urmat de preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, de deputatul Romeo Lungu şi de city managerul municipiului Râmnicu Sărat Florin Ceparu.
La Senat, lista este deschisă de senatorul Lucian Romaşcanu, preşedinte al PSD Buzău, fost ministru al Culturii şi preşedinte ales în iunie 2024 al CJ Buzău,  medicul Carmen Orban, fost manager al Institutului Clinic Fundeni şi actual consilier de stat la Cancelaria Primului Ministru,  se află pe locul al doilea, în timp ce pe locul trei se află actualul deputat Laurenţiu Ţepeluş. 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Organizaţia judeţeană a PSD Buzău va depune, joi, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare urmând ca, după acest moment, să aibă loc o conferinţă de presă pentru a anunţa toate numele înscrise în cursa electorală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.