Sebastian Burduja a afirmat că regretă că a susţinut-o pe Clotilde Armand la alegerile din 2020, şi-a cerut scuze pentru acest lucru. El a adăugat că „a fost un om care a promis să fie altfel, dar apoi a intrat în acest tipic al primarilor, al exponenţilor USR care înseamnă circ, scandal, şi lucrul acesta l-am văzut pe parcursul mandatului şi inclusiv după ce a pierdut mandatul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am şi spus public că regret şi mi-am cerut şi scuze pentru lucrul acesta. A fost un om care a promis să fie altfel, dar apoi a intrat în acest tipic al primarilor, al exponenţilor USR care înseamnă circ, scandal, şi lucrul acesta l-am văzut pe parcursul mandatului şi inclusiv după ce a pierdut mandatul. Nu e nimic surprinzător aici. Eu mă aşteptam la asta, pentru c am condus filiala PNL Sector 1 aproape patru ani de zile şi m-am luptat în fiecare zi cu acest mod de a face politică în interesul strict personal al dânşilor, nu al cetăţenilor”, a afirmat Sebastian Burduja, întrebat dacă regretă că a sprijinit-o pe Clotilde Armand în 2020, miercuri la Antena 3 CNN.

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.