Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a transmis, marţi, că PNL nu rămâne la guvernare pentru a apăra democraţia, aşa cum a susţinut preşedintele formaţiunii, ci ”pentru funcţii şi pentru bani”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Pe modelul «adio, DAR rămân cu tine», Nicolae Ciucă, cel care a pus bazele coaliţiei cu PSD, susţine acum, înainte de alegeri, că rupe coaliţia, dar rămâne la guvernare pentru «a apăra democraţia». Nu, PNL nu rămâne la guvernare pentru a apăra democraţia, pe care au subjugat-o în ultimii ani. PNL rămâne la guvernare pentru funcţii şi pentru bani”, au scris, marţi, pe Facebook, oficialii AUR.

Aceştia susţin că, în loc să investească banii pentru români, PNL ”îi transferă în conturile firmelor de partid”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Deputatul AUR Gianina Şerban afirmă că ”Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu mimează un divorţ penibil, un gest disperat prin care nu vor decât să îşi păcălească electoratul pentru a fi votaţi din nou”.

”Ne amintim cum în 2020, aceiaşi liberali, în frunte cu tătucul lor, Klaus Werner Iohannis, îndemnau românii la vot pentru a scăpa de PSD. Ce au făcut imediat după alegeri? O coaliţie toxică, din care românii au avut doar de pierdut (...) Nu veţi mai avea cum să îi păcăliţi pe români. Imediat după alegeri, veţi fi trimişi la coşul de gunoi al politicii româneşti, iar oamenii nu vor uita cum v-aţi bătut joc de ei!”, a declarat Gianina Şerban.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, luni seară, că reprezentanţii formaţiunii rămân în Guvern ”doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”. ”Coaliţia de guvernare cu PSD se opreşte aici”, a declarat Ciucă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.