Liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru, afirmă că o alianţă a formaţiunilor de dreapta ar putea fi anunţată înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale. El susţine că PSD spune că vrea coaliţie cu PNL cu scopul demobilizării electoratului liberal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Alexandru Muraru a declarat, luni, pentru News.ro că în Biroul Permanent Naţional al PNL cei mai mulţi dintre membri îşi doresc o formulă de dreapta şi că un anunţ în acest sens ar putea fi făcut în săptămâna de dinaintea turului doi la prezidenţiale.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Cei mai mulţi colegi din Biroul Permanent Naţional vor să realizăm o coaliţie de dreapta. Vom vedea ce va fi la urne şi care va fi rezultatul votului. Însă, cel mai probabil, PNL va fi pus în situaţia de a anunţa o alianţă de dreapta. Asta se va întâmpla între cele două tururi de la prezidenţiale, în special în săptămâna dinaintea turului doi. Această alianţă va trebui să mobilizeze electoratul de dreapta pentru a susţine candidatul PNL în finala de la prezidenţiale”, a afirmat liberalul Alexandru Muraru.
 
Potrivit lui Muraru, PSD spune că vrea coaliţie cu PNL pentru a demobiliza electoratul PNL. 
 
”Nu este prima dată când PSD face un asemenea joc, adică de a te îmbrăţişa cu forţa”, a declarat Muraru.
 
Liderul liberal ieşean consideră că PNL a făcut alianţă cu PSD după alegerile din 2020 pentru că nu a existat alternativă şi nu putea fi formată o altă majoritate în Parlament. 
 
Alexandru Muraru a amintit că un grup s-a desprins din PNL, în timp ce USR a ieşit de la guvernare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.