Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, susţine că are încrederea că Iaşiul va rămâne un bastion liberal în urma alegerilor parlamentare şi prezidenţiale, după ce lista candidaţilor liberali ieşeni la parlamentare a fost aprobată de Biroul Permanent Naţional al PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

PNL Iaşi a anunţat, vineri seară, că lista cuprinzând candidaţii propuşi în urma votului Comitetul Director Judeţean şi Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Iaşi din data de 3 septembrie, a fost validată în unanimitate de către Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal.

Lista propusă de PNL Iaşi a fost adoptată fără nici o modificare de conducerea partidului, după ce apăruseră informaţii că ar putea fi impuse unele nume de la centru pe listele de candidaţi ale liberalilor ieşeni.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Lista la Senat este deschisă de Lucian Petrică Rusu, secretar general adjunct al Guvernului, iar pe poziţia a doua este Romeo Vatră, directorul Aeroportului Iaşi.

La deputaţi primul loc este ocupat de actualul lider al filialei judeţene PNL, Alexandru Muraru, pe locurile următoare fiind Sorin Afloarei, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, Sorin Năcuţă, deputat, şi Luciana Antoci, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

“Momentul de astăzi arată că avem toată forţa şi încrederea că Iaşul va rămâne un bastion liberal şi după alegerile parlamentare şi prezidenţiale din acest an, aşa cum ne-am asumat deja la nivelul organizaţiei noastre. Venim în faţa ieşenilor cu cea mai bună listă pe care PNL Iaşi o poate propune, compusă din colegi foarte bine pregătiţi profesional şi cu un background politic şi moral ireproşabil. Ţelul asumat de mine, în calitate de preşedinte, şi filiala PNL Iaşi, rămâne neschimbat, fiind acela de a câştiga la Iaşi toate alegerile din acest an, de a maximiza numărul de mandate de parlamentari obţinute şi de a contribui consistent la câştigarea mandatului de preşedinte al României“, a afirmat Alexandru Muraru.

Totodată, Muraru a precizat că ţinta echipei de parlamentari ieşeni este realizarea marilor proiecte ale judeţului, respectiv Autostrăzile A7 şi A8, Spitalul Regional de Urgenţă, Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară, Sala Polivalentă Regina Maria, noul sediu pentru Opera Naţională Română Iaşi, dar şi reabilitarea Filarmonicii de Stat Moldova Iaşi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.