Primarul liberal al Constanţei, Vergil Chiţac, a câştigat un nou mandat de primar al municipiului, iar Partidul Naţional Liberal câştigă preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa prin Florin Mitroi, fostul primar de la Valu lui Traian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor parţiale oferite de Autoritatea Electorală Permanentă, Vergil Chiţac – PNL conduce cu 29,54% din voturi, fiind urmat de candidatul Alianţei Dreapta Unită, Stelian Ion, cu 20,88% şi de candidatul PSD, Horia Constantinescu, cu 20,54%.
De asemenea, tot conform datelor parţiale oferite de AEP, Florin Mitroi, candidatul PNL se află pe prima poziţie în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa cu 38,77% din voturi, pe locul doi se află candidatul PSD, Cătălin Grasa – 23,47%, iar pe locul trei, candidatul AUR, Mohammad Murad – 13,99%.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Horia Constantinescu a reconusocut deja, într-o postare pe Facebook, victoria contracandidatului său.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.