PSD a câştigat în judeţul Buzău cele mai multe mandate de primar la alegerile locale din 9 iunie. Conform numărătorii paralele a social-democraţilor, formaţiunea a obţinut 76 de mandate de primar, PNL a obţinut 10 mandate, iar USR un mandat, la Primăria Lopătari, la fel ca în 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre localităţile în care social-democraţii au câştigat mandate de primar se numără comunele Săgeata-99% din voturi, Luciu-95% din voturi, Ghergheasa -93% din voturi, Glodeanu-Siliştea-92% din voturi, Movila Banului-85% din voturi, Florica-81% din voturi şi oraşul Nehoiu cu 80% din voturi.

PNL este cel de-al doilea partid din Buzău în ceea ce priveşte numărul de mandate de primar adjudicate.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Liberalii au câştigat alegerile pentru primărie în comunele Padina, Glodeanu Sărat, Ulmeni, Cilibia, Brădeanu,  Cislău, Năeni, Valea Salciei, Zarneşti şi Cozieni.

USR a reuşit să păstreze Primăria Lopătari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.