PNL Iaşi a anunţat că a câştigat alegerile din judeţul Iaşi, obţinând preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, Primăria Iaşi, precum şi alte 50 de primării în judeţ. ”După una dintre cele mai agresive şi denigrante campanii electorale pe care le-am trăit, au câştigat proiectele în locul gâlcevii politice. Ieşenii sunt oameni inteligenţi şi pragmatici, iar aceste rezultate cred că sunt şi un semnal clar pentru clasa politică locală”, a afirmat Costel Alexe, care a obţinut un nou mandat la CJ Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În funcţia de primar al Iaşiului a fost reales Mihai Chirica, iar la şefia Consiliului Judeţean, Costel Alexe şi-a recâştigat mandatul.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Totodată, PNL susţine că a câştigat trei din cele patru oraşe ale judeţului: Marius Pintilie la Primăria Paşcani, Neculai Zugravu la Primăria Târgu Frumos şi Ioan Alexa la Primăria Podu Iloaiei.
 
Potrivit PNL, Iaşul este singurul judeţ liberal din întreaga Regiune de Nord-Est a României, obţinând cel mai mare număr de voturi pentru listele de la Consiliul Local Iaşi şi Consiliul Judeţean.
 
”Nu am cuvinte să le mulţumesc ieşenilor îndeajuns pentru această susţinere covârşitoare, aproape 110.000 de voturi acordate mie şi echipei Partidului Naţional Liberal la Consiliul Judeţean Iaşi. Judeţul Iaşi rămâne singurul judeţ liberal din Moldova, cu 51 de primării liberale, printre care municipiul Iaşi, municipiul Paşcani, oraşul Podu Iloaiei şi oraşul Târgu Frumos. După una dintre cele mai agresive şi denigrante campanii electorale pe care le-am trăit, au câştigat proiectele în locul gâlcevii politice. Ieşenii sunt oameni inteligenţi şi pragmatici, iar aceste rezultate cred că sunt şi un semnal clar pentru clasa politică locală că trebuie să se ridice la standardele locuitorilor judeţului nostru şi la aşteptările pe care ei le au de la noi, ca reprezentanţi în cele mai importante instituţii ale statului român”, a declarat Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.
 
La rândul său, liderul filialei judeţene PNL Iaşi, Alexandru Muraru, a precizat că ”lupta nu a fost doar cu un PSD la Iaşi în care social-democraţii de la Bucureşti au investit enorm de mulţi bani şi resurse pentru a câştiga judeţul Iasi, ci şi cu minciuna, calomnia şi o campanie murdară”. 
 
”Deşi un partid democratic, PSD nu este un partid al dezvoltării. La Iaşi, niciun mare proiect nu se poate lega de numele PSD Iaşi”, a declarat Alexandru Muraru.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.