Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, afirmă că a votat pentru continuare. „Să continuăm dar să continuăm pe proiecte normale şi zdravene la cap”, a afirmat edilul, după ce a mers la vot, spunând că este nevoie de proiecte realiste în condiţiile în care ceea ce unii visează noaptea nu se potrveşte realităţii. VOlosevici şi-a atacat, subtil, foştii colegi de partid şi conducerea Consiliului Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Să continuăm dar să continuăm pe proiecte normale şi zdravene la cap. Din punctul meu de vedere, să continuăm, la ceea ce înseamnă Consiliul Local, nu cu aceiaşi consilieri locali, ci cu mult mai puţini consilieri locali dintr-o anumită zonă, că ne-au arătat exact ce pot face şi să schimbăm lucrurile cu un prahovean care simte că este prahovean. La Consiliul Judeţean invit să se mute unii din zona asta spre Călăraşi şi să rămânem cu prahovenii noştri. În rest, ce aştept de la ploieşteni, ceea ce am spus în toată campania. Aţi văzut că nu am mers în dezbateri să atac pe cineva, m-am săturat şi m-am dezgustat de nişte lucruri, ci pur şi simplu am mers să vorbesc despre nişte lucruri care realist se pot face. Restul, ce punem pe hârtie şi ce visăm...Visăm noaptea, ne trezim dimineaţa, dar la un moment dat există alte realităţi”, a afirmat Andrei Volosevici în ziua alegerilor.
El spune că prezenţa la vot în Ploieşti este „măricică” şi e de părere oamenii trebuie să meargă în continuare să voteze.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.