PSD a câştigat Primăria municipiului Suceava, liberalul Lucian Harşovschi recunoscându-şi înfrângerea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viceprimarul municipiului Suceava, candidatul PNL la Primăria Suceava, i-a urat succes noului primar Vasile Râmbu de la PSD. Primăria Suceava este deţinută în prezent de liberalul Ioan Lungu, care nu a mai candidat la un nou mandat.

”Mulţumesc tuturor sucevenilor care m-au votat şi îi asigur şi pe ceilalţi, care nu au făcut-o, că voi fi în continuare la fel de implicat! Îi urez succes viitorului primar Vasile Rîmbu şi îi doresc energie şi multă putere!”, a scris Harşovschi pe Facebook.â

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Potrivit unor surse politice, PNL a recâştigat Primăria Rădăuţi prin Bogdan Loghin, dar şi cea a oraşului Vicovu de Sus, prin Vasile Iliuţ.

De asemenea, liberalii ar fi câştigat în oraşele Siret, Gura Humorului şi Vatra Dornei, în timp ce PSD a obţinut Primăria Fălticeni.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.