Candidatul Alianţei Dreapta Unită, Nicuşor Dan, a afirmat că a votat pentru onestitate în viaţa publică şi împotriva mafiei imobiliare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am votat pentru onestitate în viaţa publică, am votat pentru realism în viaţa publică pentru că este important ca oamenii politici să spună pe unde suntem şi ce putem realist să facem şi am votat împotriva mafiei imobiliare. Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot pentru că e un moment în care ei decid direcţia în noi o să mergem”, a declarat Nicuşor Dan la ieşirea din secţia de votare. 
El a fost întrebat dacă este cea mai caldă zi de alegeri de până acum şi a răspuns râzând ”Asta este ceva ce nu este în atribuţiile mele”. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Nicuşor Dan a mai fost întrebat care este programul său duminică.
”Ieri a fost pentru familie după mult timp şi azi lucrez pentru Primărie şi mai spre după amiază o să vin spre Primărie-Cişmigiu. Dacă e nevoie, pe parcursul zilei o să mai fac declaraţii în funcţie de cum vine lumea la vot”, a transmis Nicuşor Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.