Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că eşecul Gabrielei Firea la alegerile locale a fost cauzat de decizia ”greoaie” cu privire la candidaturi, dar şi de faptul că cele două partide nu au avut un candidat comun, membru al unuia dintre ele. Ciolacu remarcă, de asemenea, că Firea ”a avut o campanie electorală foarte corectă, foarte curată, nu a atacat pe nimeni”, arătând că ”nu a fost cea mai bună abordare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că decizia în cadrul coaliţiei a fost mult prea greoaie. Cred că am luat prea multe în calcul, politic, înainte de a lua această decizie. Decizia trebuia să fie una foarte rapidă şi trebuia să fie ori un candidat din partea PNL, membru al PNL ori din partea PSD un candidat din PSD. Cred că acest lucru a influenţat cumva, campania electorală. Pe de altă parte, doamna Gabriela Firea a avut o campanie electorală foarte corectă, foarte curată, nu a atacat pe nimeni, a expus programele pe  care le-a avut, ce vrea să facă. Se pare că nici de această dată nu a fost cea mai bună abordare. Am văzut şi campania domnului Burduja care a atacat-o pe doamna Firea, a fost mai dezastruoasă, dacă ne luăm, cel puţin după rezultat. Deci, cumva, decizia întârziată din coaliţie a dus la acest rezultat”, a afirmat Marcel Ciolacu, la B1 TV, duminică noapte.

Preşedintele PSD a fost, de asemenea, întrebat dacă social-democraţii care vor face parte din Consiliul General al Municipiului Bucureşti vor sabota sau susţine proiectele primarului reales, Nicuşor Dan.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Eu, din acest moment, îl invit pe domnul Nicuşor Dan să mă abordeze, în calitatea de primar general şi în calitatea mea de prim-ministru, de a lua şi de construi cele mai bune lucruri pentru Bucureşti. Nu vorbesc de partid, că nu cred că îşi doreşte acest lucru şi nici eu nu-mi doresc să-l aduc pe domnul Nicuşor Dan. Administraţia locală nu trebuie să aibă politică. Au trecut alegerile locale, de mâine suntem cu cei care ne-au votat”, a răspuns Marcel Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.