Procesul dintr-o secţie de votare din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost suspendat după ce reprezentantul unui partid politic a reclamat la Poliţie că locţiitorul preşedintelui secţiei a dat unor alegători câte două buletine de vot pentru alegerea primarului. Poliţia face cercetări în cadrul unui dosar penal de fraudă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 9 iunie, un consilier local al unui partid politic a depus o sesizare cu privire la faptul că, la o secţie de votare, locţiitorul vicepreşedintelui secţiei de votare ar fi dat în decursul acestei zile, către 2 persoane diferite, câte 2 buletine de vot pentru alegerea primarului”, au transmis oficialii Poliţiei Bistriţa-Năsăud.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
În urma reclamaţiei, în respectiva secţie de votare a fost suspendat procesul electoral pentru numărarea buletinelor de vot şi pentru a se putea stabili dacă buletinele de vot au fost introduse în urnă sau nu. După ce s-au numărat buletinele, a fost reluat procesul de votare la acea secţie. 
 
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal care vizează infracţiunea de fraudă la vot.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.