Trans Sped, lider în soluţii bazate pe certificate digitale calificate, şi Visa, lider mondial în plăţi digitale, au anunţat recent prelungirea parteneriatului prin care detinatorii de carduri Visa Business pot beneficia de reduceri semnificative la obţinerea semnăturii electronice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Concret, utilizatorii Visa Business pot obţine semnătură cu certficat digital calificat la un preţ cu 50% mai mic decât preţul standard, accesand pagina dedicată promoţiei pe site ul visa.ro. Aceasta colaborare subliniază angajamentul ambelor companii de a  contribui la procesul de transformare digitala şi de a veni în întâmpinarea clientilor cu soluţii inovative, bazate tehnologiile digitale avansate şi sigure existente în acest moment la nivel global.

Semnătura electronică transformă modul în care gestionăm documentele importante, oferă mai multă siguranţă şi economiseşte timp şi bani pentru utilizatori. Spre deosebire de semnăturile tradiţionale, semnătura electronică oferă un nivel înalt de securitate prin criptografie avansată, asigurând că documentele sunt protejate împotriva modificărilor neautorizate şi a fraudelor. În plus, procesul de semnare este mult mai rapid, eliminând necesitatea imprimării şi trimiterii fizice a documentelor, precum şi necesitatea menţinerii lor în arhive fizice costisitoare şi greu de operat.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Această soluţie permite semnarea documentelor de la distanţă, facilitând colaborarea între parteneri aflaţi în locuri diferite. De asemenea, semnăturile electronice cu certificat digital calificat sunt recunoscute legal în toate ţările europene, în Statele Unite şi în toate statele cu legislaţie similară, având acelaşi statut juridic ca şi semnăturile tradiţionale.

„Suntem încântaţi să continuăm colaborarea cu Visa, oferind reduceri semnificative pentru obţinerea semnăturii electronice. Acest parteneriat subliniază angajamentul nostru comun de a oferi publicului larg beneficiile celor mai noi şi mai sigure tehnologii digitale”, a declarat Alexandru Avram, Director Vanzari Trans Sped.

„Visa continuă să sprijine antreprenorii din România în tranziţia pentru digitalizarea afacerilor. Reducerea costurilor şi îmbunătăţirea proceselor sunt esenţiale pentru succesul unui business, iar colaborarea cu Trans Sped s-a dovedit a fi un beneficiu extrem de util deţinătorilor de carduri Visa Business. Aceştia pot accesa oferta pentru obţinerea semnăturii electronice emise de Trans Sped în cadrul platformei Marile Afaceri Mici, alături de alte resurse şi reduceri preferenţiale care să îi ajute la dezvoltarea afacerii lor. Ne bucurăm să extindem acest parteneriat pentru al patrulea an consecutiv şi sperăm să contribuie la adaptarea cât mai multor businessuri la cerinţele noii economii digitale.” - a declarat Claudia Cruceru, Business Development Director Visa pentru România, Bulgaria, Croaţia, Slovenia.

 Despre Trans Sped

Trans Sped este o companie românească specializată în servicii de transformare digitală, fintech, digitalizare şi automatizare a proceselor. Compania oferă soluţii inovatoare bazate pe certificate digitale pentru semnături electronice calificate, avansate şi simple, precum şi mărci temporale calificate, sigilii electronice calificate şi soluţii de arhivare electronică conforme cu legislaţia naţională şi europeană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.