Compania HILS Development continuă acţiunile din pilonul strategic de implicare în comunitate cu un nou demers de susţinere a sportului românesc, devenind partener oficial al Dinamo 1948 începând cu sezonul 2024-2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu misiunea de a construi comunităţi şi de a oferi acces la un trai de calitate cât mai multor locuitori, HILS Development îşi asumă responsabilitatea de a se implica în viaţa comunităţii dincolo de dezvoltarea rezidenţială, iar sportul, alături de educaţie şi sănătate, este unul din pilonii de bază ai comunităţii. 

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Prin noul parteneriat, HILS Development susţine unul dintre cele mai iubite sporturi din România şi contribuie la construcţia succesului unei echipe legendare, Dinamo 1948. 

 

Ionuţ Negoiţă, fondator şi CEO HILS Development: 

Prin pilonul strategic de implicare in comunitate al HILS Development avem ocazia de a contribui la consolidarea clubului Dinamo. Sportul este o platforma importantă pentru sănătatea oricărei comunităţi, iar fotbalul, în special, are meritul de a ne aduce împreună. Nu este un secret pentru nimeni faptul că iubesc acest sport, iar Dinamo a fost dintotdeauna echipa mea de suflet. Sunt onorat să pot fi din nou alături de ei, de data aceasta în calitate de fondator al HILS Development, partener oficial al Dinamo 1948. 

 

Despre HILS Development

HILS Development este compania de dezvoltări rezidenţiale şi mixed-use, fondată de către Ionuţ Negoiţă, cu o experienţă de peste 19 ani în domeniul imobiliar şi 11.000 de locuinţe construite şi vândute în Bucureşti. Misiunea companiei este de a construi noi comunităţi şi de a promova accesul la un trai de calitate accesibil pentru un număr cât mai mare de locuitori. Viziunea HILS Development de dezvoltare a comunităţii prin proiecte mixed-use se extinde pe un orizont de 20 de ani. În prezent, HILS Development gestionează şase proiecte de mari dimensiuni în Bucureşti şi finalizează peste 1000 de apartamente anual.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.