Într-o lume modernă în continuă evoluţie, tehnologia joacă un rol important în viaţa noastră de zi cu zi, iar ASUS Vivobook S 15 (S5507) Copilot+ PC reprezintă răspunsul perfect pentru utilizatorii care îşi doresc un laptop versatil capabil să ducă la bun sfârşit orice fel de sarcini, fie că este vorba de muncă, studiu sau divertisment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Performanţă AI accesibilă

Nucleul laptopului ASUS Vivobook S 15 (S5507) este reprezentat de revoluţionarul procesor Snapdragon® X Elite care nu doar că oferă o putere şi o eficienţă fără egal, dar este dotat şi cu un motor AI dedicat capabil să livreze o performanţă constantă NPU de 45 TOPS. Performanţa AI avansată vine însoţită de securitate, viteză şi numeroase opţiuni de personalizare. Motorul AI integrat este responsabil de accelerarea sarcinilor asistate de Inteligenţa Artificială, oferind asistenţă personalizată în Windows completată de o suită de aplicaţii utile ASUS AI.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Acestea îţi vor îmbunătăţi experienţa de utilizare zilnică, sărind în ajutor pentru a rezolva rapid probleme precum organizarea bibliotecii personale de conţinut audio video cu ajutorul StoryCube, curăţarea sunetului prin anularea activă a zgomotului de fond în timpul conferinţelor cu ajutorul ASUS AI Noise Cancelation, precum şi securizarea datelor confidenţiale prin ASUS Adaptive Dimming şi ASUS Adaptive Lock. Siguranţa informaţiilor este prioritară pentru ASUS, din acest motiv documentele tale confidenţiale sunt procesate la nivel local de către AI, dar ai acces în continuare la modelele lingvistice de mari dimensiuni care rulează în cloud.

Cu ajutorul optimizărilor continue care au loc transparent în fundal, te vei putea bucura de peste 18 ore de autonomie între două încărcări, zi sau noapte, iar bateria va oferi cu până la 20% mai multe cicluri de încărcare, pentru beneficii de lungă durată.

Un ecran care te face să priveşti realitatea cu alţi ochi

Din punct de vedere al configuraţiei hardware, componenta care iese imediat în evidenţă este ecranul ASUS OLED cu rezoluţie ridicată 3K şi rată de împrospătare fluidă a imaginilor la 120 Hz. Gama completă de culori redate cu precizie la o luminozitate ridicată de 600 niţi îi conferă panoului ASUS Lumina OLED importanta certificare VESA DisplayHDR™ True Black 600. Ce înseamnă acest lucru mai exact pentru tine? Detalii extraordinare ale umbrelor şi zonelor luminoase, într-un cuvânt o experienţă creativă şi de divertisment desprinsă din realitate.

Nu doar atât, dar panoul ASUS Lumina OLED este mai fiabil, mai rezistent, implementând o serie de tehnologii care preîntâmpină apariţia efectului de burn-in, soluţii de economisire a energiei consumate şi care au grijă de ochii tăi datorită emisiilor semnificativ reduse de lumină albastră dăunătoare, performanţe certificate de TUV Rheinland.

Design elegant şi durabil

Portabilitatea este un factor important pentru utilizatorii în mişcare, iar ASUS Vivobook S 15 (S5507) nu dezamăgeşte nici la acest aspect. Carcasa foloseşte cu design monobloc premium dominat de sigla gravată cu precizie la CNC şi are o grosime de doar 1,47 cm şi o greutate totală de 1,42 kg, valori care fac ca laptopul ASUS Vivobook S15 (S5507) să fie uşor de transportat în orice situaţie. Designul sofisticat şi modern nu doar că arată bine, dar este şi unul foarte practic, iar balamaua cu deschidere completă la 180 de grade îţi permite să lucrezi sau să te relaxezi în orice poziţie, fără a afecta performanţa sau ergonomia.

Portabilitatea nu afectează, din fericire, performanţa sistemului, laptopul fiind răcit fără efort de sistemul ASUS IceCool care utilizează două ventilatoare cu 97 de lamele, două conducte termice şi două orificii de evacuare a aerului cald din zona componentelor.

Tastatura retroiluminată RGB cu o singură zonă este pregătită pentru cele mai noi tehnologii AI, fiind prevăzută cu noua tastă Copilot care permite lansarea rapidă a asistentului AI. Touchpad-ul de dimensiune generoasă cu suprafaţă netedă este capabil de gesturi inteligente care permit controlul luminozităţii, a volumului difuzoarelor, derularea precisă pentru controlul redării video şi accesul imediat la panoul de control ScreenXpert Control Center, dar şi intuitivul gest de mărire şi micşorare.

ASUS Vivobook S15 (S5507) Copilot+ PC cu este disponibil direct în eShop ASUS România şi vine însoţit de o garanţie comercială de 36 de luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.