123Credit.ro, brokerul digital de creditare din România, pregăteşte lansarea unui nou flux dedicat creditelor de nevoi personale, complet online, după integrarea smart scoringului cu Sapiens. Acest nou flux permite clienţilor să acceseze oferte de credite de la numeroase instituţii financiare fără a părăsi confortul locuinţei, oferindu-le flexibilitate şi rapiditate în obţinerea soluţiilor financiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

123Credit.ro se distinge prin oferta sa variată de soluţii financiare digitale, accesibile printr-o platformă online uşor de utilizat şi intuitivă. În plus, compania beneficiază de o reţea extinsă de specialişti în creditare, activi în toate judeţele din România, pregătiţi să ofere asistenţă clienţilor care au nevoie de soluţii cu o abordare mixtă – atât online, cât şi offline, asigurându-se astfel că fiecare client primeşte suportul necesar pentru a lua cele mai bune decizii financiare.

Obţine credite de nevoi personale rapid şi comod, fără a părăsi casa

Prin noul proces digitalizat pentru creditele de nevoi personale, aplicarea devine mai simplă ca niciodată. Clienţii pot solicita un împrumut rapid şi uşor, de oriunde, fără a fi nevoie să meargă la bancă. Pe platforma 123Credit.ro, aceştia parcurg doar câţiva paşi simpli: completează formularul de eligibilitate, primesc oferte personalizate de la băncile partenere şi trimit documentele necesare, totul printr-un proces complet digital.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Creditele de nevoi personale pot fi solicitate pentru numeroase motive, iar 123Credit.ro le oferă soluţia potrivită în funcţie de necesităţile fiecăruia. De exemplu, poţi accesa un credit pentru renovarea locuinţei, pentru a îmbunătăţi confortul casei fără stresul unui proces complicat de creditare, pentru finanţarea studiilor proprii sau ale copiilor, pentru acoperirea unor cheltuieli medicale neprevăzute care necesită un sprijin financiar rapid sau pentru a finanţa o vacanţă mult dorită sau o achiziţie importantă.

Oamenii necesită credite de nevoi personale pentru o varietate de scopuri, iar 123Credit.ro le oferă soluţii personalizate în funcţie de necesităţile fiecăruia. Fie că este vorba de un credit pentru renovarea locuinţei, pentru a spori confortul fără stresul unui proces complicat de creditare, pentru finanţarea studiilor, acoperirea cheltuielilor medicale neprevăzute, sau pentru a finanţa o vacanţă sau o achiziţie importantă, platforma are o soluţie potrivită. Noua opţiune 100% online, disponibilă din luna noiembrie, le va permite clienţilor să acceseze rapid şi comod creditele, fără a părăsi locuinţa.

Un viitor plin de soluţii inovative

123Credit.ro îşi menţine angajamentul de a transforma modul în care românii accesează credite, iar acest proces complet digitalizat este doar începutul unui viitor financiar mai accesibil şi convenabil. În curând, vor fi lansate şi alte soluţii inovatoare care vor revoluţiona experienţa de creditare, oferindu-le clienţilor oportunitatea de a-şi gestiona finanţele fără birocraţie şi complicaţii, asigurându-le un acces mai uşor la produsele financiare de care au nevoie.

„Ne dorim să oferim românilor soluţii financiare rapide, simple şi accesibile. Prin acest nou flux digital, ne-am propus să facem procesul de obţinere a unui credit de nevoi personale cât mai simplu şi comod. Iar acesta este doar începutul – pregătim lansarea altor produse inovative în lunile următoare,” a declarat Duncan McGinley, Co-fondator & Managing Partner 123Credit.ro.

(Articol susţinut de 123credit.ro)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.