123Credit.ro, fintech-ul care a revoluţionat piaţa intermedierii de credite, continuă să crească într-un ritm accelerat şi are ambiţia de a deveni lider de piaţă în următoarele 18 luni. Până la finalul acestui an, platforma estimează că va intermedia credite în valoare de peste 100 de milioane de euro, oferind soluţii financiare rapide şi accesibile pentru români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Mai mult decât atât, 123Credit.ro confirmă că a avut o creştere de 24.3% de la lună la lună în ultimele 18 luni cu soluţiile lor digitale. Unul dintre cele mai folosite software-uri dezvoltate de aceştia este un calculator de credit ipotecar care compară oferte de la toate băncile bazat pe sumele de care clientul are nevoie.

*Tehnologia este, fără îndoială, viitorul lumii noastre şi aceasta ne va influenţa într-o măsură din ce în ce mai mare atat viaţa personală, cât şi pe cea profesională.  Iar noi  credem că este un lucru nemaipomenit să trăim astfel de vremuri în care viteza cu care accelerează tehnologia în orice industrie, duce la transformarea rapidă şi radicală a felului cum avem acces la bunuri şi servicii. 123Credit.ro, prin digitizarea accesului la credite, a transformat obţinerea unui împrumut dintr-un demers uneori mult prea rigid, consumator de timp şi greu de înţeles, intr-o experienta simpla, rapidă şi fără birocraţie, la finalul căreia poţi să te bucuri cu adevărat de alegerea făcută.* Sebastian Piu, Co-Fondator si Managing Partner.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Un factor crucial în creşterea accelerată a 123Credit.ro este viziunea strategică şi managementul eficient al companiei, care au reuşit să dezvolte şi să optimizeze procesele operaţionale. De la început, compania a implementat o structură solidă şi procese digitalizate, automatizând etapele esenţiale ale fluxului de creditare. Această organizare riguroasă a redus semnificativ timpii de procesare şi a îmbunătăţit considerabil experienţa clienţilor, oferindu-le acces rapid la soluţii financiare avantajoase. Combinaţia între tehnologie de ultimă generaţie şi un management bine coordonat a fost esenţială pentru creşterea rapidă şi sustenabilă a companiei.

Astfel, 123Credit.ro a eliminat complet nevoia de verificări suplimentare şi cu potenţial de a afecta scorul FICO, facilitând accesul la cele mai bune oferte bancare într-un timp record.

Pe lângă inovaţia digitală, 123Credit.ro s-a extins extrem de rapid pe plan naţional, deschizând hub-uri în oraşe importante precum Cluj-Napoca, Sibiu, Baia Mare, Oradea şi Suceava. În plus, compania are planuri să deschidă hub-uri în Iaşi şi Constanţa, pentru a răspunde cererii crescânde din zonele respective. Această expansiune este susţinută de un avânt impresionant al platformei, care a înregistrat o creştere de 16x de la momentul lansării. Un element esenţial al acestui succes îl reprezintă gama variată de soluţii digitale oferite de 123Credit.ro, printre care se numără şi un calculator credit ipotecar. Acest instrument, alături de alte funcţionalităţi avansate, permite clienţilor să compare rapid ofertele bancare, contribuind la identificarea celor mai avantajoase opţiuni de finanţare. Performanţa reflectă nu doar cererea mare pentru soluţiile oferite, ci şi eficienţa modelului de business implementat de 123Credit.ro, care îmbină tehnologia de vârf cu asistenţa oferită de specialişti în creditare.

Reţeaua naţională de hub-uri 123Credit.ro îmbunătăţeşte semnificativ experienţa digitală a clienţilor, oferindu-le acces la una dintre cele mai extinse şi bine pregătite echipe de specialişti în credite din ţară. Aceşti profesionişti combină expertiza financiară cu tehnologia modernă, asigurând clienţilor un proces de creditare simplu, eficient şi fără stres, adaptat nevoilor fiecăruia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.