După 4 ani de dispute privind drepturile asupra mărcii înregistrate “Voglio”, litigiul desfăşurat pe rolul Tribunalului Bucureşti şi a Curţii de apel Bucureşti s-a încheiat în favoarea Restaurantelor Voglio din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Echipa de avocaţi a societăţii BÂTE ŞI ASOCIAŢII a obţinut o victorie judiciară importantă pentru Restaurantele Voglio din Timişoara în litigiul privind dreptul de proprietate intelectuală asupra mărcii înregistrate “Voglio”. 

Prin decizia recentă pronunţată de Curtea de apel Bucureşti, prin care a fost confirmată sentinţa Tribunalului Bucureşti, instanţele de judecată au pus capăt disputei privind dreptul de proprietate intelectuală asupra mărcii înregistrate “Voglio”, acordând câştig de cauză restaurantelor din Timişoara în faţa magazinului de mobilă care se prezintă sub aceeaşi denumire.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Litigiul s-a născut ca urmare a încercărilor repetate ale unei societăţi comerciale furnizoare de mobilă de a interzice restaurantelor Voglio din Timişoara utilizarea denumirii sub care acestea îşi desfăşoară activitatea încă de la înfiinţare şi cu care şi-au consolidat renumele pe piaţa HORECA din Timişoara.

Prin cele două hotărâri judecătoreşti, instanţele competente au tranşat incidenţa concursului dintre două mărci înregistrate la momente diferite, având aceeaşi denumire însă activând pe clase distincte în Clasificarea internaţională a produselor şi serviciilor de la Nisa.

Acest nou succes în instanţă, reconfirmă expertiza societăţii de avocaţi BÂTE ŞI ASOCIAŢII în materia proprietăţii intelectuale şi industriale, atât în litigiile pe rolul instanţelor judecatoreşti, cât şi prin activitatea vastă de consultanţă desfăşurată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.