Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Vâlcea pentru încăierare, distrugere, tulburarea liniştii publice şi violare de domiciliu. Scandalul a izbucnit în noapea de 26 spre 27 octombrie, la un botez. Şase răniţi au fost duşi la spital, informează Poliţia judeţului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrvit unui comunicat de presă al IPJ Vâlcea, în noaptea de 26 spre 27 octombrie, la o petrecere de botez în Bujoreni a izbucnit un scandal între mai multe persoane care s-au luat la bătaie atât în curtea unei clădiri, cât şi în stradă, pe un drum public.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea, Biroului de ordine publică Râmnicu Vâlcea şi SAS Vâlcea au intervenit în noaptea de 26/27 octombrie a.c., în comuna Bujoreni, pentru aplanarea unui conflict care a izbucnit între mai multe persoane. În fapt, între participanţii la o petrecere de botez ar fi izbucnit un conflict, mai multe persoane lovindu-se reciproc, atât in curtea unui imobil, cât şi în drumul public. La faţa locului s-au deplasat de asemenea şi echipajele de ambulanţă, şase persoane fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul citat.

A fost înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări pentru  tulburare a ordinii şi liniştii publice, încăierare, distrugere şi violare de domiciliu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râminicu Vâlcea.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Cei patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani au fost reţinuţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.